Alle gode ting er tre!

Martine, Ida og Ane er navnene på tre dyktige, blide og pliktoppfyllende jenter som hjelper oss i stallen. Nærmere presentasjon av hver enkelt kommer nedenfor.

Martine Skarsholt er i teamet for 2. gang. I 2012 hadde hun deler av læretiden hos oss, og tok tilslutt fagbrevet. Nå har hun vært hos oss i to uker og hun har fullt fokus på hestekjærlighet! Martine er oppvokst med hest hjemme og har vært mye på Jarlsberg opp igjennom barndomsårene. Hun har tidligere jobbet hos Cato Antonsen og Bjørn Larsen. Arbeidsoppgavene til Martine er diverse stallarbeid, samt trene hester. Rembrandt O og Coktail Gun M.E. er hennes passhester.

Det beste hesteminnet Martine tenker på, er dagen Victor Palema og Preston slo til med dobbeltseier på Forus, på en vanlig kjøredag.

Ida Skjæveland har masse erfaring med trav fra tidligere. Hun har jobbet for Stall Ovi, Stall Handeland, Stall Buer og Anders Wolden. For Ida er det bare hest som gjelder (og selvfølgelig samboer Bjørn Steine). Hun har vært aktiv i hestesporten siden 1.-2. klasse på barneskolen.

Montelisensen er ikke helt i boks enda, men kurset ble tatt i vinter. Foreløpig er det kun kjørelisensen som er aktiv. Hun har vunnet 4 løp.

Gone Dancing, Classichap og Super Winner er Ida sine passhester. Disse tre får full oppmerksomhet når Ida kommer fra jobb i 1530 tiden. Da blir det mye pussing, trening og massering/stretching.

Det største hesteminnet er da Ulsrud Tea kom ut og vant etter en down periode. Det var en kjempe belønning å se at alt som var lagt ned av arbeid virkelig lønte seg og at hun siden har dominert.

Ida håper på å tilføre teamet mye motivasjon og arbeidsinnsats.

Sist men ikke minst, har vi Ane Nielsen. Hun er eier av Aner Ikke og hjelper til på stallen når hun har tid og i helger. 2 barn, samboer, jobb og hest er hennes hverdag. Dersom hun har litt tid til over, slår det aldri feil med en lang biltur, høy musikk og UTEN unger!

Tidligere har Ane jobbet flere år hos Lars Magne Søvik og Frode Hamre.

Det desidert beste hesteminnet hun har er de tre strake seierne som Aner Ikke har servert de siste startene! Dette er stort!

Vi ser fram til et godt teamarbeid!

Ane
Ida
Martine

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er