Dagen i dag

En helg fri for starthester er forbi hvor flere av hestene har vært på turer i løpet av helgen i stedet. Selv har jeg vært i Trondheim og kjørt norgesmesterskap for travtrenere. Det endte opp i en fin fjerdeplass i en tett poengfinish.

På Granum i dag har det vært travelt med hele ni hester trent. Selv har jeg kjørt tre 1600 metere på 1.30 med The Special One U.S. hvor Zenit Sun lå i rygg. Happy Petter har gått i bakken, det samme har Yankee Cat gjort. Linda og Kristine kjørte bakkeintervaller med Petter Rags og General Ideal på morgenkvisten, før Linda også var ute med Thai Cardinal i arbeidsvogna og en skrittetur på Chezando. Xantippe fikk også strekt ut i galoppintervaller i bakken sammen med Kristine.

I ettermiddag dro Linda og Amalie til  Klosterskogen med Julie og Høvåg Ask. Julie gikk et finfint prøveløp på 37 tallet, mens Høvåg Ask la på til to strake seire på en fin 31 tid.  Med andre ord en strålende dag!

Det har også vært innmelding til fredagskjøringen under Grand Prix travet på Jarlsberg hvor Xantippe og Zenit Sun starter. Imorgen drar Linda og Kristine til Forus med Yankee Va Bene og Chezando på bilen.

Comments are closed.