Dagen i dag

En fantastisk travhelg har vi lagt bak oss og hverdagen står igjenn for tur. På fredag ble det trent som normalt med Jens, Amalie, Linda, Kristine og meg selv. Vi hadde også innom flere eiere denne dagen noe vi setter stor pris på. Xantippe var ute i et amatørløp sammen med Anders. Etter et fint løp endte hun opp på en solid fjerdeplass noe vi var fornøyde med. Zenit Sun var stallens andre hest denne dagen, hun stod fint til og etter et strålende løp blir hun nummer to på tangering av sin egen rekord. Går alt etter planen startet disse igjenn førstkommende søndag på Sørlandet.

Linda, Amalie og Jørgen har hatt ansvaret for stallen denne helgen. Selv ble det ikke de store resultatene for meg under lørdagens kjøring. Desto mer hyggelig var det i godt grillselskap lørdag kveld. Søndag hadde vi The Special One U.S. til start i langløpet, det ble en litt for tøff innledning samtidig som han ikke var helt på topp for dagen. Noe som medførte at han endte opp utenfor premierekka. Veldig gledelig var det dog at jeg likevel fikk med meg to seire hjem. French Pride og Cadabra Tooma var to knallgode vinnere denne søndagen.

Tilbake til hverdage var det igjenn i dag, riktig nok litt tyngre for noen og en hver etter en slik helg. Gjennom helgen har vi fått inn to nye hester på stallen. Det er snakk om to tre år gammle hopper i form av Golden Mojito og Nogara. På treningsfronten har Chezando og Varde Eld gått i bakken, Julie har fått seg en tur i arbeidsvogna. Petter Rags, General Ideal, Xantippe, Zenit Sun og Thai Cardinal har alle vært på ridetur i skogen. Yankee Cat og Golden Mojito har også blitt longert.

Comments are closed.