Dagen i dag

Vi har lagt bak oss en fin helg med Leangen lørdag som ikke ble helt som planlagt med Cash Street. Desverre galopperte han bort en fin plassering poå oppløpet, han kommer sterkere tilbake! Ellers ble det en seier innenfor Norges Mesterskapet.

Søndag var vi på Sørlandet med tre stallhester, La Reina, Massive Speed og Neslands Faksen var med nedover. Etter lang seierstørke var vi tilbake øverst på resultatlista. Både Massive Speed og Neslands Faksen tok hver sin seier. Folkehesten La Reina fortsetter å gjøre fine innsatser og fikk med seg nok en andreplass hjem.

 

I dag har vi trent på som vanlig Chezando, Nogara og Sassy Photo i bakken. Yankee Cat er blitt longert mens Høvåg Ask og Magnums Caspian har vært på ridetur. Ikveld startet King N´Swing prøveløp på Jarlsberg. Dette gjennomførte han på fint vis og er nå godkjent for løp. Olympic Lady var også med til Jarlsberg og gikk et fint løp til femte etter startgalopp. Morro var det også å kvale inn både Ebba B.R. og Vertigo Unique til Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling.

Comments are closed.