Dagen i dag

Ny uke og nye muligheter, vi har lagt bak oss en fin helg. På Biri lørdag var ikke Chezando helt som best og var første utenom premierekka. Vi sjekker henne opp litt og hun kommer sterkere tilbake. Søndag var det noe mer gledelige resultater å vise til. Sassy Photo innledet dagen med seier på overlegent vis. Utrolig moro for kretsen rundt henne å få full uttelling. La Reina var også ute i løp, kusken kjørte oppi en konkurrent og derav ble det en galopp. Selv med trøbbel på veien gikk hun et strålende løp og fikk med seg en fjerdeplass ikke langt bak vinneren.

På Granum i dag har treningen gått som vanlig selv med sjefen på ferie. Amalie har ridd en tur på Høvåg Ask, fire bakkeintervaller på Lesja Edel samt Magnums Caspian gikk fire bakkeintervaller under sal. Neslands Faksen har gått en times tur i arbeidsvogna, Olympic Lady har gått to bakkeintervaller. Yankee Cat har gått fire intervaller i bakken og endte opp med melkesyre på 3. Nogara gikk 3x1600m og endte opp med laktat på 6.9.  Kristine har også vært ute å longert Massive Speed.

Til helgen er det Jarlsberg Grand Prix, og vi har starterklært tre hester til lørdag og søndag i dag. Fra før er Neslands Faksen og Clementine F.F. klare for løp på torsdag. Nogara skal forsvare stallens ære på lørdag, mens Cash Street og Yankee Cat stiller søndag. Vi har ikke helt vært venn med spormaskinen denne helgen og stiller med startsporene 14, 8, 10, 12, 12. Uansett er det moro å ha med hester på slike dager, vi ser frem til en fin helg med topp travsport.

 

Comments are closed.