Dagen i dag – oppsumering

Vi beklager litt tynn oppdatering de siste dagene! Derfor tar vi en samlet oppdatering for tirsdag, onsdag og torsdag nå.

Tirsdag ble Thai Cardinal, La Reina, Sassy Photo og High Way Genius er longert. Magnums Caspian og Chezando har gått bakkeintervaller under sal. Yankee Cat, Determinator og Octopussy O har gått intervaller i bakken. Likeawalkinthepark har gått en tur i maskina, mens King N`Swing og Massive Speed har vært på ridetur.

Onsdag gikk Likeawalkinthepark i maskinen. Octopussy O, Determinator, Neslands Faksen og King N´Swing er blitt longert. Massive Speed og Vingårds Viktoria har jogget en tur. Petter Rags var ute i legendeløpet på Solvalla onsdag kveld. Han fikk med seg en strålende tredjeplass med seg hjem.

Torsdag har vi longert en rekke hester. Det er snakk om Sassy Photo, Happy Petter, Neslands Faksen, Determinator, Octopussy O, High Way Genius, Likeawalkinthepark, La Reina, Chezando, King N`Swing, Yankee Cat og Nogara. Lesja Edel og Magnums Caspian har gått hver sin tur i trykkvogna.

Comments are closed.