Marerittet er over!

Høsten 2015; jeg fyller 40 år, og lite ante jeg at de neste 5 årene skulle preges av en sak som har tatt mye tid og energi. Kravet om etterbetaling av moms. 486 000 kr som nærmest doblet seg i løpet av 5 år og 3 rettsinstanser.

I dag, 24.09.2020, er saken avsluttet! Siste rest er betalt! En lettelse selvfølgelig, men jeg kjenner også på følelser som maktesløshet og urettferdighet.

Jeg har heldigvis hatt gode folk rundt meg til å støtte meg de gangene jeg rett og slett har angret på at jeg tok opp kampen. Tusen takk til dere som har hjulpet meg underveis!

DNT ved Svein Morten Buer og Knut Weum har vært til uvurdelig hjelp. Uten deres positive holdning til å hjelpe og holde kampviljen oppe hadde det ikke gått for min del.

Travtrenerforeningens formann, Espen A. Schem, med sin rolige, saklige opptreden og hjelp har vært lærerik.

Nå har jeg en god følelse inni meg når jeg tenker på at dette endelig er over. Jeg ser fram imot å kunne tenke og planlegge framover uten å ha en sky av usikkerhet hengende over meg.

Så her sitter jeg; lettet og glad. Litt rikere på opplevelser og erfaringer. Litt fattigere i kr og øre. 5 år eldre og endel gråere i luggen.

Nok en gang; Tusen takk til alle som har støttet og hjulpet!

-Åsbjørn-

Comments are closed.