Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er det godt å ha i ryggen en solid bedrift som Kingsrød Trading. Vi gleder oss til samarbeidet og takker for tilliten.

Kingsrød Trading er tuftet på pålitelighet, nøyaktighet og et personlig og svært høyt servicenivå innenfor alt som har med hestebiler å gjøre.

Siden 1938 har Kingsrød fraktet gods på Norske og Europeiske veier med presisjon og pålitelighet. Det er i dag over 40 år siden Roy Kingsrød solgte den første hestetransporten og i dag er denne delen av virksomheten organisert gjennom Kingsrød Trading. Kingsrød Trading er den ledende leverandøren av hestebiler i Norge og Sverige med en omsetning på rundt 250 millioner kroner årlig. Gjennom over 40 år med salg av hestebiler har vi bygd opp solid erfaring, både i forhold til produkt, kompetanse og ettermarked. Vår interesse for bransjen er genuin og vi er en aktiv støttespiller for ridesporten i Norge og Sverige.

For mer info gå inn på http://kingsrodtrading.no

Comments are closed.