Siste dager

Tid for en liten oppdatering igjen! Diesolo de la Lune og Massive Speed gikk begge godt etter startgalopp i sine løp på lørdag og søndag. Alice Road fungerte fint i sitt løp på onsdag, men var uheldig og snublet seg over i galopp når hun ble dratt litt fort ut på oppløpet.
Nye sjanser allerede på søndag på Momarken. Aner Ikke unnagjør sin montédebut. Møter gode hester og dette løpet blir mest som en test for å se hvordan han takler monté. Feilfritt og fin oppførsel er det viktigste. Massive Speed har et fint løp og bør regnes med vinnersjanse.
Det blir også quiz kl. 18.00 i kveld, bli gjerne med!

Aner Ikke jogget motsatt vei i løypa på søndag. Onsdag gikk han 1600m under sal.

Lucky Kentucky var på joggetur under sal på mandag. Onsdag gikk han 6x600m intervaller etter 1.35 – 1.32 – 1.31 – 1.28 – 1.26 – 1.24 med 6.5 i laktat.

Gianluca B.R. gikk 3 runder i bakken med 6.9 i laktat på tirsdag.

Rembrandt O. var på joggetur under sal på mandag sammen med Lucky. Tirsdag gikk han 6 intervaller i bakken, og på fredag gikk han 4 intervaller i bakken.

Massive Speed startet på søndag. Fredag var han på tur.

Alice Road var på joggetur på tirsdag og gikk løp på onsdag.

Amazing Street skrittet/jogget en tur på mandag og gikk 6 intervaller i bakken med 6.9 i laktat på tirsdag.

Canola jogget på mandag og torsdag. Tirsdag gikk hun 3 runder i bakken med 9.0 i laktat. Fredag gikk hun 4 intervaller i bakken med 9.0 i laktat.

Gylden Tussi gikk 3 runder i bakken med 16.0 i laktat på mandag. Torsdag gikk hun 4x500m etter 1.45 – 1.40 – 1.40 – 1.38.

Quality Princess ble longert på mandag. Tirsdag gikk hun 3 runder i bakken med 10.4 i laktat. Fredag gikk hun 4 intervaller i bakken med 8.5 i laktat.

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er