Siste dager

Godt fornøyde med hestene som startet på Jarlsberg i går, søndag. Diesolo de la Lune var ute over 2600m og gikk et veldig godt løp til sølv etter å ha gått i tredjespor siste 700m. Lucky Kentucky startet i et volteløp over 1600m. Kjørte litt for tøft til inn mot første sving og galopperte dessverre. Lucky fungerte godt aksjonsmessig og gikk fint bak resten av feltet etterpå, klar for nye løp.
Starter uken med nye sjanser i lunsjen på Bjerke i dag. Alice Road kjentes sterk ut i løpet sist, og virker til å ha utviklet seg med den treningsperioden hun har fått. Har en spennende sjanse i dag, og kan være blant de tre. Kan vinne med full klaff. Går skoløs fremme og med amerikanervogn i dag.
Bildet på forsiden er av Diesolo de la Lune på Jarlsberg i går og er tatt av Lene Eikås.

Diablo Simoni var på skritt/joggetur på torsdag. Hun ble også tatt tennene på, og fikk løst opp noen låsninger i nakken.

Rembrandt O. trakk et par tenner på torsdag. Fredag gikk han 6 intervaller i bakken.

Quality Princess gikk 5 intervaller i bakken på torsdag, og hadde 7.4 i laktat. Hun ble også sjekket tenner på, på torsdag, og trakk en tann. Søndag gikk hun 4 intervaller i bakken og hadde 7.8 i laktat.

Canola gikk 5 intervaller i bakken sammen med Quality Princess på torsdag. Hun hadde 6.2 i laktat. Søndag gikk hun 3 tøffe runder i bakken med 13.0 i laktat.

Gylden Tussi gikk 4 intervaller i bakken på torsdag og hadde 13.7 i laktat. Lørdag jogget hun motsatt vei i løypa.

Gianluca B.R. gikk 3x1600m etter 1.34 - 1.31 - 1.25, med 7.5 i laktat, på torsdag.

Amazing Street gikk 3x1600m etter 1.33 - 1.30 - 1.25, med 9.4 i laktat, på torsdag. Søndag var hun på skritt/joggetur.

Alice Road jogget motsatt vei i løypa på fredag og skal starte på Bjerke i dag.

Aner Ikke gikk 2600m etter 1.43 med 5.3 i laktat på lørdag.

Diesolo de la Lune startet på Jarlsberg på søndag og gikk et godt løp til andreplass.

Lucky Kentucky startet også på Jarlsberg på søndag. Galopperte dessverre i første sving, men fungerte fint og er klar for nye oppgaver.

Massive Speed var på tur på onsdag og skal gå intervaller i bakken i dag.

Comments are closed.