Siste dager

Nasjonaldagen ble tilbrakt i stallen hvor flere av hestene ble trent før vi tok turen til Momarken hvor det ble arrangert travkjøring.
Mandag var det Färjestad med Alice Road. Det meste ble feil da hun havnet i dødens og de kjørte unna i tøft tempo med 12,6 første 1000m. Hun ble trøtt til slutt og fikk ikke premie, men fungerte fint og er klar for nye oppgaver.
Onsdag startet Aner Ikke på Bjerke. Han gikk et flott løp og ble nummer 2 på 24,7/1609m fra dødens.
Lørdag tar vi turen til Bergen med Lucky Kentucky. Vanskelig utgangsposisjon med spor 8 bak bilen og noen gode hester i feltet, men vi har ambisjoner om å være blant de 3-4 om han får et greit løp. Går med vanlig vogn denne gang, mest sannsynlig med sko som sist. Mulig noen endringer på hodelag.
Søndag er det Sørlandet med Gianluca B.R. og Diesolo de la Lune. Gianluca har trent fint i 3-4 mnd etter pause i vinter. Har gått 1.18/2000m på Jarlsberg. Tror ikke han er klar for å vinne mot disse hestene første gang ut på lenge, en gjennomkjøring og god premie er i utgangspunktet målet. Vanlig vogn denne gangen, og med aluminium rundt om, slik som han gjorde de fleste startene i fjor. Gikk med helstengt hodelag i fjor, setter på et Open-Eye hodelag nå. Diesolo de la Lune tester voltestart, litt usikkert hvordan han takler det. Formen er i utvikling, har vinnersjans hvis han takler starten. Diesolo går som normalt med vanlig vogn, uten sko og med åpent hodelag uten sjekk.
Mandag er det Färjestad igjen, denne gang med Massive Speed. Har gått fine løp i det siste og trives godt på Färjestad. Har gode vinnersjanser. Går som normalt med amerikanervogn, aluminium rundt om og draskylapper.
Onsdag skal Amazing Street årsdebuterte på Bjerke, mens Rembrandt O. skal gå prøveløp. Amazing Street har gått noen fine jobb på Jarlsberg, men møter noen veldig gode hopper med fin form. Skal i utgangspunktet bare få en gjennomkjøring før forhåpentligvis større løp utover sesongen. Vanlig vogn, aluminium rundt om og åpent hodelag. Rembrandt O. har hatt en fin utvikling siden han kom i Oktober som 2-åring. Gått 18,5/2100m på Jarlsberg. Blir en spennende test i prøveløp.
I morgen er det fredag igjen og vi kommer såklart med en ny quiz!

Canola gikk 1800m etter 1.18,9 med 19.0 i laktat på søndag. Onsdag ble hun longert.

Gianluca B.R. gikk 1.16,5/1800m utvendig for Canola på søndag, og hadde 15.2 i laktat. Starter i løp 2 på Sørlandet på søndag.

Alice Road jogget en tur på søndag. Mandag startet hun på Färjestad.

Aner Ikke ble longert på mandag. Onsdag startet han på Bjerke og ble nummer 2 på ny rekord.

Massive Speed gikk 3 intervaller i bakken med 5.5 i laktat på mandag. Torsdag gikk han 3100m etter 1.28 med 5.7 i laktat. Starter på Färjestad på mandag.

Lucky Kentucky gikk 4 intervaller i bakken under sal på tirsdag, og hadde 10.3 i laktat. Starter i V75-5 i Bergen på lørdag.

Rembrandt O. jogget en tur under sal på tirsdag. Skal gå prøveløp på Bjerke på onsdag.

Sugar Road kom hjem fra veterinær Per Spångfors tirsdag morgen. Han var på skrittetur under sal både tirsdag og torsdag.

Thai Swagger kom også hjem fra Per Spångfors på tirsdag. Han var på tur på tirsdag. Torsdag gikk han 1600m etter 1.32 og 2100m etter 1.28 med 14.0 i laktat.

Amazing Street gikk 3x1600m etter 1.30 - 1.25 - 1.23 med 11.8 i laktat på tirsdag. Hun er klar for årsdebut i løp 6 på Bjerke på onsdag.

Quality Princess ble longert på mandag. Tirsdag gikk hun 3 runder i bakken med 6.6 i laktat.

Gylden Tussi var på joggetur på tirsdag. Onsdag ble hun longert, og torsdag gikk hun 3 runder i bakken.

Diablo Simoni jogget 10km på onsdag.

Diesolo de la Lune gikk 3000m etter 1.31 på onsdag. Starter i løp 3 på Sørlandet på søndag.

Lykkje Birk gikk 2000m etter 1.45 på torsdag.

Comments are closed.