Siste dager

Mye starthester og reising om dagen, men hestene leverer fine prestasjoner og vi jobber på videre.
Rembrandt O. startet i sitt første løp på Forus på fredag. Han oppførte seg fint på tur, og gikk et godt løp til andreplass første gang ut. Trenger å lære både å reise og å gå løp.
Diesolo de la Lune startet på Forus på lørdag. Oppførte seg pent i volten, men ble for ivrig ut og galopperte. Tapte mye på det, men reparerte fint til tredjeplass etterpå.
Aner Ikke gjorde et nytt fint løp til tredje på Biri på søndag, etter en tøff innledning.
Gianluca B.R. startet på Jarlsberg på mandag. Ble tatt opp fra start og havnet sist innvendig. Hang på i tredjespor siste runden, angrep inn oppløpet og spurtet inn til seier.
Lucky Kentucky startet på tirsdag, men slet voldsomt på Momarken og galopperte på oppløpet. Var ikke i form for dagen, og får en pause med litt livsendringer en periode nå.
Sugar Road har trent fint de siste 3 ukene etter noen rolige måneder. Han skal starte i et monteløp på Bjerke på lørdag. Har gått 17.0 på 1600m under sal hjemme på Granum. Løpet kommer nok litt for tidlig og blir hovedsaklig en gjennomkjøring. Fint spor, kjemper om best mulig premie, mulig trippel.
Diablo Simoni har trent fint en måneds tid, og debuterer i løpssammenheng for oss på mandag på Klosterskogen. Spennende hest, møter rett motstand og vi har litt ambisjoner allerede første gang ut.

Amazing Street ble behandlet på tirsdag. Fredag jogget hun en tur. Søndag jogget hun og gikk 1600m etter 1.35. Tirsdag jogget hun igjen.

Diablo Simoni gikk 1600m etter 1.17 på fredag, hun hadde 21.5 i laktat på det. Tirsdag gikk hun 3000m etter 1.35 med 3.1 i laktat. Starter på Klosterskogen på mandag.

Sugar Road gikk 1600m etter 1.17 under sal, i rygg på Diablo, på fredag. Han hadde 19.4 i laktat. Starter på Bjerke på lørdag.

Rembrandt O. startet på Forus på fredag.

Diesolo de la Lune startet på Forus på lørdag.

Thai Swagger gikk 4 galoppintervaller på 700m lørdag og mandag, med 22 i laktat.

Aner Ikke startet på Biri på søndag.

Quality Princess gikk 3 runder i bakken med 6.0 i laktat på søndag. Tirsdag ble hun longert.

Gianluca B.R. jogget en tur på søndag og startet på Jarlsberg på mandag.

Massive Speed jogget 4 runder motsatt vei i løypen på søndag. Stater på Bjerke i morgen.

Alice Road gikk 3000m etter 1.35 på mandag, med 8.5 i laktat.

Canola gikk 4 intervaller i bakken på tirsdag med 7.0 i laktat.

Lucky Kentucky startet på Momarken på tirsdag.

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er