Siste dager

Etter litt skuffelse på Leangen på lørdag gikk det heldigvis bedre på Sørlandet på søndag. Fortsatt flere sjanser igjen denne uken, og vi begynner med en tur til Biri i dag. Gianluca B.R. startet på Leangen. Spor 8 og mye utur underveis resulterte i at han endte uten premie, men han gjorde likevel et solid løp. Oppførte seg eksemplarisk på overnattingstur for første gang og er klar for nye løp etter en veterinærsjekk i går uten anmerkninger.
Rembrandt O. var på Sørlandet på søndag. Viste god utvikling fra debuten på Forus, oppførte seg fint og ble tredje på 16,8/2140m volte.
Alice Road var også på Sørlandet på søndag. Fikk endelig uttelling for god form, og ble nummer 2 like bak vinneren, etter en flott spurt til slutt. Hun starter igjen i lunsjen på Jarlsberg på mandag.
Travis D.K. starter på Biri i dag. Han er ny på stallen og dagens start blir mest som en test for å lære han å kjenne. Draskylapper, med sko og vanlig vogn, og premie er målet.
Aner Ikke kommer til start på Momarken på lørdag. Han er stabil og flink, men møter tøff motstand denne gangen og det er en god premie som gjelder. Åpent hodelag, med sko rundt om og vanlig vogn.
Diesolo de la Lune tar også turen til Momarken på lørdag. Han har flott form, men møter de beste i klassen. En av mange som er trippelaktuelle. Åpent hodelag som vanlig, men får på en slakk sjekk denne gangen. Uten sko rundt om, og vanlig vogn.

Diablo Simoni gikk 3000m etter 1.32,5 med 7.9 i laktat på søndag.

Sugar Road ble ridd dressur på, på mandag. Tirsdag gikk han 1600m etter 1.35 og 2500m etter 1.29 og hadde 3.8 i laktat.

Amazing Street jogget en tur på mandag. Tirsdag gikk hun 1600m etter 1.35 og 2500m etter 1.29 i rygg på Sugar. Hun hadde 3.7 i laktat.

Diesolo de la Lune gikk 3000m etter 1.30 på mandag. Starter på Momarken til lørdagen.

Aner Ikke gikk 2500m etter 1.45 med 10 i laktat på mandag. Starter på Momarken til lørdagen.

Quality Princess gikk på søndag 1600m etter 1.35 og 2100m etter 1.30 med 15 i laktat.

Massive Speed gikk 3 runder i bakken med 4.1 i laktat på mandag.

Gylden Tussi ble longert på mandag og jogget en tur i dag.

Lykkje Birk var på joggetur sammen med Tussi i dag.

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er