Siste dager

Gikk ikke helt veien på Momarken i går, men vi tar nye tak og er på vei til Biri i dag.
Aner Ikke startet i går. Etter et løp utvendig for lederen ble det for tøft og han ble sliten siste 500m. Må få en veterinærsjekk.
Diesolo de la Lune startet også i går, men fant aldri rytmen fra start og galopperte bak bilen.
Alice Road er neste stallhest til start, hun skal ut i lunsjen på Jarlsberg i morgen. Sjanseartet med bakspor på sprint, men hun leverte en fin innsats sist og vi forventer en god premie. Vi prøver helstengt hodelag for første gang i varmingen, bytter evt tilbake til kvarte skylapper til løpet hvis hun går bedre med det. Trolig skoløs framme som sist, mulig aluminium. Får på amerikanervogn igjen.
Sugar Road leverte en fin innsats sist i monté etter lang pause, og har trent fint etterpå. Fint spor, god fra start og vi satser på å være med framme hele tiden, skal regnes i trippelkampen. Åpent hodelag, drahette og aluminiumsko rundt om som sist. Mulig amerikanervogn for første gang, dette testes i varming.
Quality Princess skal debutere på fredag. Gikk fint i prøveløp, virker travsikker og har fin fart i kroppen. Er ikke helt trygg på hva hun kan på distansen, men blir ikke overrasket om hun går en 17-tid. Åpent hodelag, uten sko framme og vanlig vogn.
Rembrandt O. leverte en flott innsats sist og viste fremgang fra første løpet. Trent rolig og fint etterpå, og har en rekordforbedring inne om det skulle bli litt jevnt, hardt tempo. Først og fremst ambisjoner om videre utvikling fra forrige start, men bør regnes med trippelsjanse. Går som normalt med åpent hodelag uten sjekk, sko rundt om og vanlig vogn.

Amazing Street jogget på torsdag. Fredag gikk hun 1600m etter 1.33 og 2100m etter 1.28,5 med 4.0 i laktat. I dag har hun vært på joggetur.

Sugar Road gikk dressur på torsdag. Fredag gikk han 1600m etter 1.33 og 2100m etter 1.28,5 sammen med Amazing, og hadde 4.9 i laktat.

Diablo Simoni gikk 2500m etter 1.33 med 2.9 i laktat på torsdag.

Quality Princess gikk 2500m etter 1.33 sammen med Diablo på torsdag, og hadde 7.2 i laktat. Starter på Jarlsberg til fredag.

Alice Road jogget en tur på torsdag. Starter på Jarlsberg i morgen.

Gylden Tussi gikk 2100m etter 1.38 på torsdag.

Gianluca B.R. jogget på torsdag.

Rembrandt O. var på joggetur på fredag. Starter på Jarlsberg til fredag.

Lykkje Birk var på joggetur på fredag.

Travis D.K. var på joggetur under sal på fredag.

Massive Speed gikk 3 runder i bakken i dag.

Aner Ikke startet på Momarken på lørdag.

Diesolo de la Lune startet også på Momarken på lørdag.

Lucky Kentucky går i skrittemaskinen 2 ganger om dagen.

Comments are closed.