Siste dager

En av årets største og kjekkeste travhelger står for tur. Selv om det blir litt annerledes i år og det ikke er mulighet for like mye publikum, så håper vi mange følger med og at det blir godt engasjement rundt denne helgen i år også.
Alice Road startet i lunsjen på Jarlsberg på mandag. Gikk fint ble nummer 2.
Sugar Road startet på Sørlandet på onsdag og ble tredje.
Massive Speed startet på Halmstad i går og ble tredje.
Vi har flere stallhester til start denne helgen og gleder oss veldig.
Først ut er Quality Princess som debuterer i løp 2 i kveld. Virker travsikker og har trent fint en stund. Tror hun kan en 17-18 tid første gang ut. Hun går med åpent hodelag, uten sko fremme og vanlig vogn.
Rembrandt O. skal også starte i kveld. Viste fin utvikling sist, og håper han har gått enda mer frem med det løpet. Virker sterk, men mangler litt speed. Går som de to første gangene med åpent hodelag uten sjekk, sko rundt om og vanlig vogn.
På lørdag begynner det med Travis D.K. som skal ut i monté. Har gått noen fine montéløp i Danmark. Størst fokus på å gå feilfritt, men bør kunne gå et fint løp hvis han holder seg i trav. Går med draskylapper, drapropper, jernsko framme og aluminium bak.
Diablo Simoni skal ut i hoppedivisjonen. Hun gikk fint i debuten for oss, og selv om det er tøffere imot nå bør hun regnes med vinnersjanse. Går som sist med åpent hodelag og vanlig vogn. Går med sko rundt om denne gangen, men det skal ikke være noe minus.
Amazing Street starter fra spor 4 i finalen av Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling. Har mer å gå på fra kvalifiseringsløpet sist, er sterk og tåler tøft tempo. Kan være med helt framme hvis det blir litt kjøring. Hun går som normalt med åpent hodelag, drapropper og vanlig vogn. Går mest sannsynlig uten sko rundt om for første gang, hvis været og baneforholdene tillater det.

Amazing Street gikk 1600m etter 1.35 og 2100m etter 1.26 med 8.7 i laktat på mandag, og har jogget utenom. Starter på Jarlsberg i morgen.

Lykkje Birk ble skodd om på mandags morgen av Gunnar Torsheim, og gikk senere intervaller i banen hvor han ble filmet med høyhastighetskamera for å se nøyere på aksjonen hans. Spennende å se på, og han viste fremgang med denne skoningen. I går gikk han intervaller i bakken under sal for første gang, 2 i galopp og 2 i trav. Da fikk han 15.1 i laktat.

Alice Road startet på Jarlsberg på mandag og har jogget i dag. Starter på Bjerke til onsdag.

Diablo Simoni gikk 1600m etter 1.33 og 2100m etter 1.29 på tirsdag med 6.8 i laktat. Starter på Jarlsberg i morgen.

Quality Princess gikk 1600m etter 1.35 og 2200m etter 1.29,5 med 13.1 i laktat på tirsdag. Debuterer på Jarlsberg i kveld.

Gylden Tussi gikk 4x700m intervaller i banen etter 55 – 45 – 43 – 41 med 21.5 i laktat på tirsdag. Torsdag jogget hun en tur og i dag har hun gått 1600m etter 1.53 og 2100m etter 1.45 med 16.4 i laktat.

Rembrandt O. gikk 3 intervaller i bakken på tirsdag. Starter på Jarlsberg i kveld.

Sugar Road gikk dressur på tirsdag og startet på Sørlandet på onsdag.

Travis ble longert på tirsdag og i dag. Onsdag gikk han 1600m etter 1.18 under sal hjemme på Granum. Starter på Jarlsberg i morgen.

Gianluca B.R. gikk 3100m etter 1.29,5 med 9.9 i laktat på tirsdag. I dag gikk han 1600m etter 1.32 og 2100m etter 1.32 med 3.0 i laktat.

Aner Ikke ble behandlet på onsdag.

Diesolo de la Lune ble behandlet på onsdag.

Massive Speed startet på Halmstad i går.

Lucky Kentucky har begynt å bevege på seg igjen etter kastrasjon. I går skrittet/jogget han en tur og i dag har han gått dressur.

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er