Siste uken

Så var det på tide med en oppdatering igjen. Flere av hestene har vært til start denne uken, og levert godkjente prestasjoner.
Quality Princess startet sitt andre på løp Momarken på tirsdag. Hun trenger mer rutine bak startbil, men leverte et fint løp til tross for «tillegg» fra start, og ble tredje. Hun viser fin utvikling.
Diesolo de la Lune var på Sørlandet på fredag. Han fungerte fint og viste god opptreden etter en liten pause, ble tredje.
Gianluca B.R. startet på Sørlandet på lørdag. Dårlig spor mot gode hester, men avsluttet fint og ble sjette.
Diablo Simoni var også på Sørlandet på lørdag. Også hun hadde dårlig spor, men leverte en solid innsats og ble fjerde.

Torsdag tar vi turen til Momarken med Alice Road. Fin form, godt spor og kan kjempe om en trippelplassering. Går som sist med amerikanervogn og aluminiumsko rundt om. Mulig helstengt denne gangen, hadde kvarte skylapper sist.
På torsdag er det Klosterskogen som står for tur. Travis D.K. starter fra spor 10 i montéløpet. Leverte en god innsats i monté under Jarlsberg-helgen. Dårlig spor lengst ute på vingen og kjemper om best mulig premie. Går som sist utstyrsmessig med jernsko framme og aluminium bak, draskylapper og drapropper.

Lykkje Birk gikk 1600m etter 1.52 og 2100m etter 1.46 på mandag. Torsdag gikk han 5x600m intervaller i banen mellom 1.40 – 1.32, sammen med Aner Ikke.

Aner Ikke gikk 1600m etter 1.52 og 2100m etter 1.42 på mandag. Torsdag gikk han 5x600m intervaller i banen mellom 1.40 – 1.32.

Amazing Street jogget en tur på mandag. Tirsdag gikk hun 2x1600m etter 1.34. Fredag gikk hun 3100m etter 1.26, sammen med Travis.

Alice Road jogget i løypen på mandag og onsdag, gikk 5 intervaller i bakken sammen med Rembrandt O. på fredag. Starter på Momarken på tirsdag.

Classichap skrittet/jogget en tur på mandag. Tirsdag gikk han 1600m etter 1.35 og 2100m etter 1.26. I dag gikk han en 1600m under sal etter 1.20, sammen med Lucky Kentucky.

Diesolo de la Lune gikk 1600m etter 1.35 og 2100m etter 1.25 på tirsdag. Fredag startet han på Sørlandet.

Diablo Simoni gikk 3000m etter 1.35 på tirsdag. Fredag ble hun longert og lørdag startet hun på Sørlandet.

Quality Princess startet på Momarken på tirsdag. Torsdag ble hun longert. I dag gikk hun intervaller i bakken.

Lucky Kentucky var på ridetur på onsdag. Torsdag gikk han galoppintervaller i bakken under sal. I dag gikk han 1600m etter 1.20.

Rembrandt O. jogget i løypen på onsdag. Fredag gikk han 5 intervaller i bakken.

Travis D.K. ble longert på onsdag. Torsdag var han på ridetur, og fredag gikk han 3100m etter 1.26, sammen med Amazing Street. Starter på Klosterskogen på torsdag.

Gianluca B.R. jogget en tur på onsdag. Lørdag startet han på Sørlandet.

Gylden Tussi ble longert på onsdag.

Sugar Road var på ridetur på torsdag.

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er