Ukesoppdatering

Vingårds Elvira har jogget en tur på mandag og gått et heat på 2.20  og skal jogge 2x20 minutter igjen fredag. Octopussy O har gått tre intervaller i bakken mandag og onsdag, fredag skal hun gå et heat. Neslands Faksen jogget en tur mandag og starter på Drammen tirsdag. Det endte i en helenkel seier på en 29 tid, han skal gå en tur i arbeidsvogna fredag. High Way Genius har gått i bakken mandag, onsdag og fredag.

Magnums Caspian har gått i bakken  tirsdag og skal gå heat på fredag. Det samme gjelder for Petter Rags og Lesja Edel. Sassy Photo har Åsbjørn kjørt heat med mandag, onsdag og fredag.  Nogara gikk tre intervaller i bakken tirsdag, vært ridd tur på torsdag og skal starte på Momarken lørdag. Yankee Cat er longert tirsdag og gått fire i bakken på onsdag, hun skal også starte på Sørlandet søndag.  Thai Cardinal har gått en 3000 meter på mandag og skal starte på Klosterskogen i kveld. Massive Speed har jogget mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

King N`Swing har vært på ridetur i helga, tirsdag og onsdag. Happy Petter har gått i trykkvogna tirsdag og gått heat i dag torsdag. Hellbillibull har gått heat mandag, og jogget 2x20 minutter på onsdag mens han skal gå i bakken fredag. Nissen Ø.K har gått i trykkvogna tirsdag og torsdag, mens hans skal longerest fredag.Determinator har gått heat mandag og jogget 2x20 minutter torsdag og fredag.

Likeawalkinthepark gikk et heat på fredag og jogget 2x20 minutter onsdag. Caprino BR har hatt en rolig uke etter han var i Bergen. Han skal gå et jobb fredag igjen. Trø Loke, Trø Ennius og Nøstefilip har alle vært i vogn mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Comments are closed.