Dagen i dag – Fra Tirsdag 10.06.14 til Fredag 20.06.14

Fredag 20.06

Møller Faks viste fine takter i går, til fin annenplass og ny rekord. Vertigo Prins ordnet en sier i Bergen.

Ingen kjøring i kveld, kan nesten ikke huske siste dag vi hadde fri….Og det ser ut til å bli en stund til neste gang. Så det er bare å nyte det.

Kristine Bø er med å kjører her i dag, så der er full fres. Vi har kjørt intervaller med President Ideal, Voje Per og Thai Cardinal. Quality Actress har jogget en tur. Høvåg ASk og H.G. Jerv har gått arbeid for Kristine.

Scarlet Magic, Orient Kronos og Restless Fortuna har vært å trent i bakken. Lonely Laday gikk et heat på 21/1600m.

For min del står NM for travtrenere på programmet i helgen. Drar til Trondheim og Leangen i morgen tidlig. Kristine drar på dagstur, lørdag. Hun skal til Sørlandet sammen med Linda på søndag for å kjøre bla Torpa J.

Torsdag 19.06

Priority Photo gjorde et veldig sterkt løp på Bjerke i går. 11,5 i andre spor hele veien. Stod på fint til mål til sikker annenplass. Tidenes raskeste stallhest har fått nyte dagen i luftegården med mye grønt gress.

Har kjørt litt med Torpa J, som skal ut til søndag på Sørlandet. Ellers trening som vanlig. Drar til Bjerke sammen med Linda og Møller Faks for å delta i lunsjtravet i dag. Haiker videre til Gardermoen med Kai Johansen. Fly hjem til Torp etter kjøringen i kveld.

Onsdag 18.06

Foruten vanlig trening på mange i dag har vi kjørt hurtig her hjemme med Varde Eld og H.G. Jerv. De gikk begge 1,32 full vei og var veldig positive. Blir løp i nærmeste fremtid på begge.

Ellers har dagen gått med til et langt og hyggelig besøk. Kommer snart tilbake med mer om det. Men det dreier seg om grep vi tar for å snu den trenden vi har vært inni med stallhestene den siste tiden.

I kveld er det Bjerke som står for tur. Vi seler ut Priority Photo. Han skal være i bra slag og vi forventer en solid prestasjon.

Tirsdag 17.06

Greie prestasjoner av stallhestene i går, uten at det ga full uttelling. Keegan var først i ilden. Havnet på lang rekke i et lite felt. Han fungerte fint, men slet med å hente noe da det sikk styggfort til slutt. Hentet seg en tredje premie. Scarlet Magic fikk dødens og siden annet utvendig. Han fungerte og fint. Fulgte greit med til slutt og ble belønnet med en femte premie.

I dag har vi hatt 800meter steinplukking på Granum. Alle var med og tok en runde rundt banen for å renske opp litt. Kristine og Martine har kjørt litt arbeid. Ellers er det full sommer rengjøring overalt på stallen. Utstyr, vogner, pauserom osv slipper heller ikke unna.

Rennesund skal sjekke tenner og tannhygiene i dag. I kveld skal jeg og Kristine til Momarken og kjøringen der.

Mandag 16.06

Quality Actress leverte en fin innsats fredag etter langt skadeavbrekk. Gikk fortere og fortere mot mål. Sjekkes i dag inn mot evt start under Jarlsberg helgen. Preston var vi ikke helt fornøyd med på Lørdag. Thai Festival gnistret til med 13,6 på Sørlandet i går. Anthony Boko hadde ikke sin beste dag. Hilmi Star V fungerte fint for dagen men var ikke helt i rytme etter omstarter. Men vi satser videre.

Full trening i dag med alt fra srbeid til intervaller. To ganger Kristine (Bø&Kvasnes, samt Martine og Linda står for det. Har foreldre besøk så jeg blir litt med dem frem til avgang Skien kl 1/24. Der har vi Keegan L og Scarlet Magic til start. Forventer sterke prestasjoner fra begge.

Fredag 13.06

Det ble en god dag i Bergen i går kveld. To første, en annen og en tredje.

Linda og Kristine Bø, samt Kristine Kvasnes har kjørt her hjemme i dag. Avreise Biri 12:30 med Quality Actress, som gjør en spennende start etter lang pause.

Martine har stallen i helgen, men blir med på kjøring både lørdag og søndag. I morgen har vi Preston til start på Drammen. Kristine skal delta i NM i monte. Søndag skal vi til Sørlandet med Hilmi Star V, Thai Festival og Anthony Boko.

Torsdag 12.06

Femte og disk ble fasiten på Lionheart og Voje Per på Jarlsberg i går. Bedre gikk det med Bolt Action som jeg kjørte for Kenneth Handeland. Han tok en overbevisende og sterk seier i unghestløpet. Spik Truls, som står på Granum viste seg frem i et mønstringsløp, på veldig fin tid. I Danmark var Thai Gucci ute og fikk en tredje premie på 15,5 over 2600m, i hardt lag.

Vi har kjørt intervaller med fire i dag. Møller Faks, Torpa J og H.G. Jerv gikk seks 800m intervaller på 1,50. Treårige Høvåg Ask gikk fire i samme fart. Har og kjørt en 3000m med Varde Eld på 1,45.

Kristine Kvasnes har dratt til Ole Einar Sem med Last Hooray og Tin Balder. Selv tar jeg fly til Bergen og kveldens stevne der kl 12:30. Returen hjem går med 22:15 flyet.

Onsdag 11.06

Flott seier med Idborken under lunsj travet på Drammen i går. Noe slettere uttelling på Forus om kvelden…..

Vi har lagt opp treningen de to siste dagene til at vi kan ta en skikkelig stallvask i dag. Stort sett ingen trening i dag, kun rengjøring. I kveld er det Jarlsberg som har onsdags travet. Vi tar med oss Lionheart O og Voje Per fra stallen.

Tirsdag 10.06

En lang og flott travhelg på Bjerke er over. Meget bra stevne med utrolig mye flotte prestasjoner. Var vel ikke videre fornøyd på fredag. Lørdag var straks bedre med seier og annenplass. Twilight Magic og Lightman O. På Søndagen tok Neslands Loke en flott annenplass. Så alt i alt var jeg fornøyd med helgen.

Full gang på trening igjen i går, ingen pinsefri i travet. I dag har det vært meldinger til Biri, Sørlandet, Klosterskogen og Drammen. Vi har vært ute å kjørt intervaller med President Ideal, Priority Photo og Keegan L. 7x800m i 1,35 fart. Møller Faks har trent i bakken, det samme har Quality Actress. Torpa J og Høvåg Ask har gått for arbeidsvogn.

Linda, Ådra og jeg drar på lunsjtrav på Drammen. Skal på fly 15:30 til Stavanger og kveldskjøringen der. Blir over til i morgen og tar et tidlig fly hjem igjen.

On Key

Related Posts

Ny hest!!

Vi ønsker Marengo og eierene Steffen Berg og Ann-Kristin Berg fra Mosvik velkommen til Granum.Marengo kommer med sterke resultater fra stallen til Anders Wolden. Vi

Marengo

Eier: Steffen Berg og Ann-Kristin Berg, MOSVIK Kjønn: Hingst Født: 2018 Far: Django Riff Mor: Hard To Face

Ut av stallen

Euro S.L. er en hest vi har hatt ambisjoner med hele tiden og nå har vi vært heldige og fått hjelp av Anders Wolden. Der

Vi forsterker ytterligere

Som en del av vår satsning på norsk travsport ønsker vi Norsk Limtre velkommen som en ny samarbeidspartner. Vi er veldig glad for å ha

Ny samarbeidspartner

Team Tengsareid er stolte av å kunne presentere Kingsrød Trading som ny samarbeidspartner og SoMe-partner. I vår vision om å bli bedre og sterkere er